Μίροτιτς: «Είμαι χαρούμενος που είναι στη Euroleague Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας»

Μίροτιτς: «Είμαι χαρούμενος που είναι στη Euroleague Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μίλησε για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στη Σερβία και το γεγονός ότι δυο σέρβικες ομάδες είναι στη Euroleague.

Μια σημαντική νίκη πήρε η Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μέσα στη Σερβία (80-89), στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη Βαθμολογία της Euroleague. Οι «μπλαουγκράνα» είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 21-10 και κυνηγούν τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ. Κομβικός βέβαια για τους Καταλανούς χθες ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος σημείωσε 19 πόντους ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Άγριος καβγάς Νάγκελσμαν και Μανέ, μετά την πρόκριση επί της Παρί

Ο Μαυροβούνιος άσος αν και τη… χάλασε στην Παρτιζάν (7η με ρεκόρ 17-14), τόνισε με δηλώσεις του πως είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του Ομπράντοβιτς και ο Ερυθρός Αστέρας είναι στη Euroleague ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συναισθήματά του όταν βρίσκεται στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά η δήλωση Μίροτις:

«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να παίζεις στο Βελιγράδι. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και αυτή τη χώρα, όπως όλοι γνωρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και οι δύο ομάδες Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας. Εύχομαι και στους δύο να είναι για πολλά χρόνια στην Euroleague γιατί το ευρωπαϊκό μπάσκετ χρειάζεται αυτούς τους συλλόγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ