Σοκάρουν οι δηλώσεις του Βιλντόζα

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Βιλντόζα

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα, Λούκα Βιλντόζα μετά τη νίκη επί της Βαλένθια έκανε μια κατάθεση ψυχής τονίζοντας ότι ένα διάστημα της ζωής του πέρασε πολύ δύσκολα.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε χθες της Βαλένθια εντός έδρας με 92-73 και κυνηγάει ακόμα τα Play-Offs (αν και είναι δύσκολο να μπει), ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο στη Σερβία χθες ήταν κάποιες δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» άσου Λούκα Βιλντόζα.

Διαβάστε επίσης: Κρίνονται πολλά σήμερα για τρεις εν όψει Αρη

Ο Αργεντινός συγκεκριμένα έκανε μια κατάθεση ψυχής τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα στη ζωή του ωστόσο πλέον το έχει αφήσει πίσω του και προχωράει μπροστά.

Αναλυτικά η δήλωση Βιλντόζα: 

«Παίζω καλά, ειδικά επειδή πέτυχα μερικά τρίποντα και ξαναμπαίνω στον ρυθμό γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα και όπως είπα ήδη είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, στεναχωρήθηκα παρόλο που αυτό δεν έχει σημασία για κανέναν, έχει σημασία για μένα.

Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, ξέρουν πόσο σημαντική ήταν στη ζωή μου. Τώρα επιστρέφω στη ζωή και στον ρυθμό του μπάσκετ, είμαι και πάλι χαρούμενος.

Αλήθεια, όταν έχεις προβλήματα στη ζωή, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει και σκέφτεσαι τη ζωή και τον εγωισμό, την υπερηφάνεια. Πήρα όλα αυτά τα όνειρα στο γήπεδο και πάλεψα με όλους, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τους συμπαίκτες, τους δημοσιογράφους… Είμαι καλά τώρα, συγγνώμη αν είπα κάτι κακό σε κάποιον. Τώρα είμαι πάλι ο Λούκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ