Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στο αυριανό (31/03) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό αύριο (31/03) στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και να ψάχνουν ακόμα μία νίκη απέναντι στους «πράσινους» για να διευρύνουν το σερί τους στο 13-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να κλείσει την τελευταία «διαβολοβδομάδα» με τον καλύτερο τρόπο, μετά και τη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν την Τετάρτη, ενώ ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναθηναϊκός θέλει να βάλει τέλος στο εις βάρος του σερί και προέρχεται από την επικράτηση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση, η Euroleague έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα, η οποία αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς, Μεχντί Ντιφαλά και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο.

Μάλιστα ένα τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ευθύνεται για το γεγονός ότι τα ονόματά τους δεν υπήρχαν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (30/3) στην προαναγγελία του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ