Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα αποψινά (30/3) αποτελέσματα.

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Euroleague στο φινάλε της «διαβολοβδομάδας», με τις μάχες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και την είσοδο στα πλέι οφ να συνεχίζονται αμείωτες.

Η Αναντολού Έφες έδειξε χαρακτήρα απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και πήρε μια τεράστια νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια που διατηρεί τις λίγες ελπίδες που έχει για να βρεθεί εκείνη στην postseason της διοργάνωσης. Οι Τούρκοι ανέβηκαν στο 16-16 και είναι στη 10η θέση, ενώ οι Ιταλοί έπεσαν στο 13-19.

H Μπαρτσελόνα από την πλευρά της ξέσπασε στο δεύτερο μέρος πάνω στην Άλμπα Βερολίνου και πήρε το θετικό αποτέλεσμα που την ανεβάζει στο 22-10 και τη διατηρεί τουλάχιστον στην τρίτη θέση περιμένοντας τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης που ισοβαθμούν στην κορυφή. Οι Γερμανοί έπεσαν στο 9-23.

Τέλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 85-66 και διατηρούν μικρές πιθανότητες ακόμα και για το πλεονέκτημα έδρας, όντας 5οι με ρεκόρ 19-13. Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα έπεσε στο 14-18.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ