Στο ΣΕΦ ο Πογέτ: «Ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς»

Στο ΣΕΦ ο Πογέτ: «Ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς»

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι «αιωνίων» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

O Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Euroleague και σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αποκάλυψε ότι είναι φίλος του μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χαμός για τα παιχνίδια με Αρη και ΠΑΟΚ

Όσα είπε ο Πογέτ:

Για την παρουσία του στο ΣΕΦ: «Μου αρέσει το μπάσκετ είναι το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα. Ο πατέρας μου έχει παίξει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς».

Για την ατμόσφαιρα που συναντά στο ντέρμπι: «Ήταν ένας συμπαίκτης που είχε πάει να δει Μπόκα – Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες».

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: «Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου».

Για το αν θα αντιγράφει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ για την Εθνική, όπως κάνει ο Μίτσελ που βλέπει τα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού: «Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ