CEO Euroleague: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με ενδεχόμενο F4 στο Ντουμπάι»

CEO Euroleague: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με ενδεχόμενο F4 στο Ντουμπάι»

Ο CEO της Euroleague, Μάρσαλ Γκλικμαν, ανέφερε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τις επόμενες διοργανώσεις των Final 4 της Euroleague.

Η Euroleague, τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αισθητά όσον αφορά το επίπεδο μπασκετικού θεάματος, με τη διοργάνωση να κερδίζει συνεχών κοινό και απήχηση.

Το Final 4 του Κάουνας αναμένεται με ανυπομονησία, μιας και οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Ωστόσο ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα επόμενα Final 4, με αρκετές πόλεις να ερίζουν για να το διοργανώσουν. Το Ντουμπάι εμπλέκεται στην κουβέντα όπως και μια αλλαγή δεδομένων (πλήθος ομάδων), με τον CEO της Euroleague να αποσαφηνίζει αρκετά την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη φορά που η ΕΠΟ του Μπαλτάκου είπε αλήθεια…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάρσαλ Γκλίκμαν στ0 S SPORT ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μακροπρόθεσμα το Final 4 θα είναι στις μεγάλες πόλεις του κόσμου, στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Μου αρέσει το γεγονός ότι θα πάμε στο Κάουνας φέτος. Είναι μια μικρή πόλη, αλλά μια μπασκετική πόλη. Ασχολούνται πολύ με το μπάσκετ εκεί. Νομίζω πως αυτό είναι υπέροχο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και για τις μελλοντικές τοποθεσίες του Final 4. Η Κωνσταντινούπολη είναι προφανώς στη λίστα.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν φέρουμε το Ντουμπάι στο μείγμα, πιθανότατα υπάρχει κάποια άλλη ευρωπαϊκή αγορά που δεν είναι στο μείγμα γιατί υπάρχουν τόσες μέρες που σημαίνει τόσο πολλά παιχνίδια και τόσες πολλές ομάδες. Δίνουμε προτεραιότητα στο Ντουμπάι έναντι του Παρισιού και του Λονδίνου; Ίσως, ίσως όχι. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες συζητήσεις που εγείρουν πολλά ζητήματα, αλλά βλέπουμε μια ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ