«Ξεγυμνώθηκε» μόνος του ο Αναστόπουλος: «Το… μέχρι τέλους ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ»

«Ξεγυμνώθηκε» μόνος του ο Αναστόπουλος: «Το… μέχρι τέλους ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τόνισε ότι το «μέχρι τέλους είναι το μεγαλύτερο ψέμα του ελληνικού μπάσκετ» ενώ καυτηρίασε και τη διαιτησία υποστηρίζοντας ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για τη Euroleague με 81-73 στο ΣΕΦ, «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague και την ίδια ώρα μεγάλωσε το σερί του απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο στο 13-0.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους κάνουν ότι θέλουν το τριφύλλι, είναι κλάσεις ανώτεροι σαν ομάδα, όμως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τα βλέπει τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Ο πρώην διαιτητής που είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Πειραιώτες προχώρησan στο «μέχρι τέλους» και τελικά δικαιώθηκαν αλλάζοντας το ελληνικό μπάσκετ και «καθαρίζοντας» την ΕΟΚ και όχι μόνο, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την διαιτησία στο ντέρμπικαι υποστήριξε ξανά με… χίλια τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, με αρκετά ειρωνικό και αιχμηρό τρόπο, ο Αναστόπουλος τόνισε ότι «το μέχρι τέλους που τελικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ», ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στα σφυρίγματα των τριών ρέφερι. Ο Αναστόπουλος υποστήριξε στην ανάρτηση του πως «η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού», αλλά και πως «αυτή δεν είναι Ευρωλίγκα, τσιρκολίγκα είναι».

«Καλές οι νίκες, τα σερί και το μέχρι τέλους που τελικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μόλις είδα το παιχνίδι κι έψω να πω ότι η διαιτησία στο ΣΕΦ ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Καμία τύχη και του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν λύσει το θέμα με τη διαιτησία. Αυτή δεν είναι Ευρωλίγκα, τσιρκολίγκα είναι», έγραψε αναλυτικά ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ