Θύρα 7: «Η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση όλων των εποχών στο μπάσκετ»

Θύρα 7: «Η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση όλων των εποχών στο μπάσκετ»

Η Θύρα 7 με ανάρτηση της στα social media μετά τη νίκη του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν αναπτύξει τη μεγαλύτερη πελατειακή σχέση όλων των εποχών με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ με 81-73, μεγάλωσε το σερί του στο 13-0, ενώ την ίδια ώρα είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, αφού ψάχνει μόλις μια νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς.

Η Θύρα 7 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ τοποθετήθηκε για το ιστορικό 13-0 επί του τριφυλλιού, αλλά και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, λέγοντας πως έχει αναπτυχθεί η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση όλων των εποχών στο μπάσκετ.

Παράλληλα στη δημοσίευση της η Θύρα 7 τονίζει πως «ποτέ καμία ομάδα στον παγκόσμιο αθλητισμό δεν κατέρρευσε έτσι επειδή έχασε την μόνη δύναμη της, την διαιτησία!».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7:

«ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Σημαίνει:

12+1 ΦΑΠΕΣ στη σειρά και τα ορφανά του φάρου, φωνάζετε τον ΘΡΥΛΟ ΜΠΑΜΠΑ!

Η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση όλων των εποχών στο μπάσκετ. 16-7! για 30 χρόνια ΠΕΛΑΤΕΣ στην Ευρώπη εκεί που πάντα χωρίς τους διαιτητές,είστε ένα τίποτα απέναντι μας…

Ποτέ καμία ομάδα στον παγκόσμιο αθλητισμό δεν κατέρρευσε έτσι επειδή έχασε την μόνη δύναμη της,την διαιτησία!

Υ.Γ ΒΑΖΕΛΕΣ ρουφι@νοι ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ να μας μισείτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ