Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός : «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε την Παρασκευή»!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός : «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε την Παρασκευή»!

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του τρίτου αγώνα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να μην κατέβει στο ματς της Παρασκευής! 

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα».

Είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι», οι οποίοι δεν έχουν καθόλου σχέσεις- ούτε καν κακές- με την Ευρωλίγκα θα επιδιώξουν να προκαλέσουν τεράστιο θόρυβο με την διαμαρτυρία τους για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο αποψινό παιχνίδι.

Οι Λοτερμόσερ, Γιόβσιτς και Πατέρνικο χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Τσάβι Πασκουάλ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως είχε προηγηθεί φάουλ του Ρέγιες.

Υποστηρίζουν πως στη φάση με την πάσα του Ντένμον στο 64-63 έχουν αδικηθεί κατάφωρα, όπως επίσης και στα κριτήρια με τα οποία οι διαιτητές έδιναν τα φάουλ συνολικά στις δυο ρακέτες με αποκορύφωμα την φάση με πρωταγωνιστές τους Ρέγιες και Γκάμπριελ.

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα έχει αρχίσει να φτάνει σε ακραίες καταστάσεις με τους «πράσινους» να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του τρίτου αγώνα των πλέι όφ και να απειλούν να μην κατέβουν στο τέταρτο παιχνίδι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ