Πασκουάλ : «Η νίκη γλίστρησε από τα χέρια μας»

Πασκουάλ : «Η νίκη γλίστρησε από τα χέρια μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (74-81) και έδωσε το «σύνθημα» για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (74-81), με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει ότι η νίκη γλίστρησε από τα χέρια των «πράσινων».

Παράλληλα, ο Καταλανός προπονητής έδωσε το σύνθημα για νίκη την Παρασκευή (27/4), τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί προετοιμασμένη.

«Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά ξέραμε πώς να επιστρέψουμε. Η νίκη γλίστρησε στο τέλος από τα χέρια μας, αλλά έτσι έγινε και είμαστε πίσω με 2-1. Τώρα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Το κίνητρό μας είναι στο μάξιμουμ γιατί θέλουμε να πάμε στο Final Four. Ξέρουμε την ποιότητα του Γιουλ και ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Έβγαλε μεγάλη ποιότητα στο παρκέ με τα δύο συνεχόμενα τρίποντα που σημείωσε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ