Αταμάν: «Να διεκδικήσουμε τη μικρή μας ευκαιρία για τα Play-Offs»

Αταμάν: «Να διεκδικήσουμε τη μικρή μας ευκαιρία για τα Play-Offs»

Ο Τούρκος τεχνικός γνωρίζει ότι οι πιθανότητες για είσοδο της Εφές στα Play-Offs δεν είναι πολλές αλλά υπαρκτές.

Με την πλάτη στον τοίχο. Αν κάποιος πέρσι έλεγε πως η Εφές φέτος θα κινδύνευε να μείνει εκτός Play-Offs της Euroleague, σίγουρα οι περισσότεροι δεν θα τον πίστευαν. Και όμως η τουρκική ομάδα είναι στα… σχοινιά αφού βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 16-16 και ενώ από πάνω της είναι οι, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια με ρεκόρ 17-15.

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένει τους Μπακς μετά την πρωτιά (pic)

Ο επόμενος αντίπαλος για την Εφές είναι η Φενέρμπαχτσε και μάλιστα εκτός έδρας (σήμερα 20:45), με τον Εργκίν Αταμάν να κατανοεί ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του αλλά να τονίζει πως θα το παλέψει.

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες της σεζόν της Euroleague, που δεν ήταν τόσο καλή για εμάς συνολικά, θα παίξουμε πρώτα ένα παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι για να διεκδικήσουμε τη μικρή μας ευκαιρία για πλέι οφ την τελευταία εβδομάδα.

Πρέπει να συνεχίσουμε το καλό παιχνίδι που παίξαμε τις τελευταίες εβδομάδες στο Ulker Sports and Event Hall», δήλωσε ο Αταμάν με την Αναντολού μετά τη Φενέρ να κλείνει τη regular season με παιχνίδι στην έδρα της κόντρα στη Μονακό (14/4).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ