Γουίλτζερ: «Ηταν ένα σκληρό βράδυ, είμαστε απογοητευμένοι»

Γουίλτζερ: «Ηταν ένα σκληρό βράδυ, είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Καναδός μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι απογοητευμένοι, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στην άμυνα στάθηκε ο Κάιλ Γουίλτζερ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

«Ηταν ένα σκληρό βράδυ για εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καναδός, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι απογοητευμένοι, αλλά θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να επικεντρωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη στην άμυνα, αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Βρήκαν καλάθια, ήταν ένα σκληρό βράδυ για εμάς», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Το Final Four ήταν ένας στόχος για εμάς, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, να βρούμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Δεν τέλειωσε η σεζόν με μία ήττα, όσο σκληρή και αν είναι αυτή».

Για την Ζαλγκίρις και την πρόκρισή στο Final 4: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν χωρίς εγωισμό, κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα γι’ αυτούς, αλλά εμείς κάναμε πολλά λάθη, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ