Άντιτς: «Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, γιατί να μην κατακτήσει την Euroleague;»

Άντιτς: «Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, γιατί να μην κατακτήσει την Euroleague;»

Ο Πέρο Άντιτς, ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες που πέρασε από τον Ολυμπιακό, δεν κρύβει την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Πέρο Άντιτς πέρασε από τον Ολυμπιακό την εξαιρετικά πετυχημένη διετία 2011-2013 όταν και βοήθησε τους Πειραιώτες να κατακτήσουν δύο Euroleagues.

Παίκτης χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά χαρίσματα, αλλά με πολύ ψυχή, τσαγανό και διάθεση για άμυνα και αυτοθυσία για το καλό της ομάδας, ήταν ένα από τα κρυφά χαρτιά των ερυθρόλευκων στις δύο back to back επιτυχίες τους στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Διάσημη ηθοποιός έκανε σ@ξ με γνωστό άνδρα στην Ιερά Οδό (vid)

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ουκ ολίγες φορές έχει αποθεωθεί όταν βρίσκεται στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει ματς των ερυθρόλευκων.

Ο 40χρονος Σκοπιανός, παλαίμαχος πλέον παίκτης και νυν πρόεδρος της μπασκετικής Ομοσπονδίας της χώρας του, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα αλλά και την επιδοκιμασία για το μπάσκετ που παίζει υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα:

«Είναι μια ομάδα που είναι στην καρδιά μου, έχω πολλούς φίλους εκεί. Οι οργανωμένοι είναι εκπληκτικοί, ζητούν το νταμπλ. Με τον κόουτς Μπαρτζώκα παίζει εκπληκτικό μπάσκετ, έχουν καταπληκτική χημεία. Τους εύχομαι τα καλύτερα, όχι μόνο στα playoff αλλά και στο Final-4. Γιατί να μην κατακτήσουν φέτος την διοργάνωση;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ