Άρχισε το «ξήλωμα» στην Αρμάνι

Άρχισε το «ξήλωμα» στην Αρμάνι

Η Αρμάνι ολοκλήρωσε μια απογοητευτική Euroleague και ήδη ανακοινώθηκε η πρώτη αποχώρηση παίκτη από τον ιταλικό σύλλογο.

Η Αρμάνι Μιλάνο, ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί της Euroleague ακόμα και για την πρώτη 4άδα της κανονικής περιόδου. Ομάδα ακριβή, με σταρ, ρολίστες και έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Τον Έτορε Μεσίνα.

Ωστόσο οι τραυματισμοί έπληξαν την ιταλική ομάδα και σε συνδυασμό με άλλες αστοχίες και ατυχίες, τερμάτισε τη σεζόν στην απογοητευτική 13η θέση στην Ευρώπη. Η σεζόν μπορεί να συνεχίζεται μιας και στο ιταλικό πρωτάθλημα η Αρμάνι μπαίνει ως δεύτερη στα εγχώρια playoffs, αλλά χωρίς άλλες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ξεκίνησε το… ξαλάφρωμα του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Νομίζοντας ότι είσαι στο επίκεντρο του ερυθρόλευκου κόσμου

Πρώτος που «παίρνει η μπάλα» είναι ο Γάλλος πρώην NBAερ, Τίμοθι Λουβαβού Καμπαρό. Ο 27χρονος γκαρντ ήρθε στην Αρμάνι τον Νοέμβριο για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του εκ των ηγετών της ιταλικής ομάδας, Σέιβον Σιλντς και σε 24 ματς που αγωνίστηκε στην Euroleague είχε μέσο όρο 9.4π, 2.6 ριμπ και 1.1 ασίστ.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα τα νούμερά του ήταν καλύτερα (11.9π, 4.1 ριμπ, 1.6 ασίστ), αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Μεσίνα για την αποδέσμευση του Γάλλου…

«Η συμφωνία μαζί του ήταν να μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της φετινής EuroLeague. Προτίμησα να δώσω χρόνο στον Στέφανο Τονούτ, ο οποίος θα παίξει και στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ