Πασκουάλ: «Δεν μπλοφάρει ο Γιαννακόπουλος»

Πασκουάλ: «Δεν μπλοφάρει ο Γιαννακόπουλος»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στον ισπανικό Τύπο και… προειδοποίησε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπλοφάρει σχετικά με την κόντρα που έχει με την ηγεσία της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και θέλει να κάνει το 2-2 στη σειρά των πλέι όφ, ώστε να διεκδικήσει την πρόκρισή του στο Φάιναλ φορ σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή ο «πόλεμος» μαίνεται ανάμεσα στους πράσινους και την Ευρωλίγκα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μη σταματά να καθυβρίζει τόσο τη διοργάνωση, όσο και τον Τζόρντι Μπερτομέου προσωπικά, αλλά και τον Καταλανό αξιωματούχο να συνεχίζει τις πειθαρχικές διώξεις και τα πρόστιμα τόσο κατά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, όσο και κατά της ομάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι κάπου στη μέση και προσπαθεί αφενός να ισορροπήσει την κατάσταση, αφετέρου όμως και να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για το κρίσιμο παιχνίδι. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στο ισπανικό κανάλι «Movistar» και ρωτήθηκε τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Γιαννακόπουλο και την κόντρα του με την Ευρωλίγκα.

«Είναι ο ιδιοκτήτης και μαζί με την οικογένειά του έχουν διατηρήσει αυτή την ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο, βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του.

Δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις αποφάσεις του αν δεν μπορείς να κατανοήσεις τα κίνητρά του. Aν είσαι κοντά του, μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που ενεργεί έτσι. Δεν μπλοφάρει! Αν ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του τρόπο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι 100% σίγουρο», ήταν τα λόγια του Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ