Παναθηναϊκός : Ξανά εκτός ο Λεκαβίτσιους, παίζει ο Ρίβερς

Παναθηναϊκός : Ξανά εκτός ο Λεκαβίτσιους, παίζει ο Ρίβερς

Με την ίδια ακριβώς δωδεκάδα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. Εκτός έμεινε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, στη δωδεκάδα ο Ρίβερς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε λίγη ώρα στην Ισπανία για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι όφ της Ευρωλίγκας και ο Τσάβι Πασκουάλ επέλεξε την ίδια δωδεκάδα με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Κέι Σι Ρίβερς έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και ο προπονητής του τον εμπιστεύεται στο κρίσιμο ματς που ξεκινά σε λίγη ώρα.

Επειδή όμως οι παίκτες είναι πολλοί και θα πρέπει να επιλέξει να θέσει εκτός δωδεκάδας κάποιους, πέραν των Ογκαστ, Μήτογλου, Καλαϊτζάκη, αποφάσισε να αποκλείσει τον Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός είχε μείνει εκτός και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, καθώς στο πρώτο δεν είχε παίξει καν ο Ρίβερς με τον Πασκουάλ να επιλέγει να έχει τρείς παίκτες που παίζουν σούτινγκ γκαρντ, τους Παππά, Τζέιμς και Ντένμον.

Ο Καταλανός θεωρεί πως ο Καλάθης δεν θα έχει πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού και πως ο Τζέιμς μπορεί να ανταποκριθεί ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο ελληνοαμερικανός χρειαστεί να μείνει εκτός πεντάδας.

Επίσης η σωματοδομή του Λιθουανού δεν τον βοηθά να ανταποκριθεί με αξιοπιστία στον τρόπο με τον οποίο αμύνεται ο Παναθηναϊκός, δηλαδή με αλλαγές σε όλα τα μαρκαρίσματα με συνέπεια να αποτελεί τον «εύκολο στόχο» από την αντίπαλη επίθεση.

Μάλιστα η Ρεάλ διαθέτει ψηλά κορμιά και στην περιφέρεια με τους Γιούλ και Ντόντσιτς με συνέπεια ο «Λέκα» να υστερεί.

Ετσι λοιπόν ο Λεκαβίτσιους θα δει και πάλι από τον πάγκο με πολιτικά την αναμέτρηση και ο Ρίβερς θα πάρει πάλι τη θέση του στους «δώδεκα εκλεκτούς» του Πασκουάλ για το τέταρτο ματς της σειράς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Κοζέρ, Ραντλ, Ράντολφ, Φερνάντεθ, Ντόντσιτς, Ρέγιες, Αγιόν, Κάρολ, Ταβάρες, Γιουλ, Τόμπκινς, Τέιλορ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον, Ρίβερς, Τζέιμς, Πέιν, Παππάς, Ντένμον, Γκιστ, Βουγιούκας, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ