Θέλει Γκατούζο ο Ολυμπιακός

Θέλει Γκατούζο ο Ολυμπιακός

Τον Ιταλό προπονητή έχει ήδη προσεγγίσει ο Ολυμπιακός για το νέο ξεκίνημα.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ολυμπιακός. Με τον Μίτσελ να αποτελεί παρελθόν και τον Ζοζέ Ανιγκό να έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού, οι «ερυθρόλευκοι», έχουν ήδη ξεκινήσει το… σκανάρισμα των διαθέσιμων επιλογών.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει πάει και ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση. Στο ερυθρόλευκο κάδρο για το νέο ξεκίνημα φιγουράρει το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Και όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Ιταλού τεχνικού έχουν ήδη γίνει.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δεν έχει τίποτα και κανένα να φοβηθεί!

Ο Γκατούζο αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αποτελεί μια επιλογή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 45χρονος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης (έφυγε από τη Βαλένθια τον Ιανουάριο) και όπως είναι λογικό, η ερυθρόλευκη προοπτική δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Θυμίζουμε, πως ο Γκατούζο είχε περάσει ξανά από τη χώρα μας, όταν και είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ το 2014. Σαφώς πιο ώριμος προπονητικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχοντας περάσει και από πάγκους μεγάλων ομάδων (Μίλαν, Νάπολι).

Το όνομα του Ιταλού λοιπόν, βρίσκεται σημειωμένο ψηλά στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού για την επόμενη μέρα. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τον άνθρωπο που θα παραδώσουν τα… κλειδιά της ομάδας και ο Γκατούζο «παίζει» δυνατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ