Σε περιφραγμένο χώρισμα ο Παπαδόπουλος! (pic)

Σε περιφραγμένο χώρισμα ο Παπαδόπουλος! (pic)

O Mάνος Παπαδόπουλος ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για το τέταρτο ματς με τη Ρεάλ και θα περιοριστεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη θέση.

Με ένα χώρισμα που έφερε τα διακριτικά της Ρεάλ Μαδρίτης, οι υπεύθυνοι είχαν οριοθετήσει έναν χώρο 2Χ2 με τρεις καρέκλες, λίγα μόλις μέτρα από τον πάγκο της ομάδας και υπέδειξαν στον πρόεδρο της ΚΑΕ Μάνο Παπαδόπουλο, να καθίσει εκεί.

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα έχει φτάσει πλέον σε άλλα επίπεδα και πλέον οι δυο πλευρές δείχνουν πως δεν έχουν απολύτως καμία επικοινωνία. Είναι ξεκάθαρη η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές με τον Τζόρντι Μπερτομέου να μην αφήνει τίποτε να πέσει κάτω και να εφαρμόζει τον κανονισμό σε άτομα τα οποία αν μη τι άλλο έχουν εργαστεί για να λήξει το θέμα.

O Μάνος Παπαδόπουλος ενημερώθηκε πως δεν θα πρέπει να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά μακριά από αυτόν επειδή δεν επιτρέπεται. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι στον Παναθηναϊκό πάνω από 35 χρόνια, ως απλό μέλος του ΔΣ, ως τιμ μάνατζερ για δεκαετίες, αλλά και ως διοικητικός παράγοντας των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανεξάρτητα από την θέση που είχε καθόταν στον πάγκο. Μάλιστα από τη στιγμή που έγινε μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ άρχισε να κάθεται στην άκρη του πάγκου και όχι δίπλα στο τεχνικό τιμ, όπως συνήθιζε ως τιμ μάνατζερ. Εκεί πλέον βρίσκεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που εκτελεί χρέη τιμ μάνατζερ πλέον.

Ο Παπαδόπουλος κάθεται σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκας λοιπόν στην άκρη του πάγκου, δίπλα στο ιατρικό τιμ, χωρίς κανείς ποτέ να του έχει πει πως θα πρέπει να φύγει επειδή δεν επιτρέπεται. Μετά τις δηλώσεις του έπειτα από το τρίτο ματς, ενημερώθηκε πως δεν επιτρέπεται να βρίσκεται εκεί για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Στον Παναθηναϊκό έβαλαν τα γέλια βλέποντας το χώρισμα με τα χρώματα της Ρεάλ, το οποίο είναι λίγα μόλις μέτρα πιο μακριά από τον πάγκο της ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ