Χαμός με Λάσο: Προπονητικό ντόμινο, τι γίνεται με Παναθηναϊκό…

Χαμός με Λάσο: Προπονητικό ντόμινο, τι γίνεται με Παναθηναϊκό…

«Σκάει» η μία πρόταση πίσω από την άλλη για τον Πάμπλο Λάσο...

Είναι ένα από τα πιο «καυτά» προπονητικά ονόματα. Ενα από τα πιο… βαριά χαρτιά που κυκλοφορεί στην αγορά των ελευθέρων. Ο Πάμπλο Λάσο αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Δεδομένα, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε και βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» αναζητούν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας και ο Πάμπλο Λάσο συγκεντρώνει ολόκληρο το… πακέτο. Το λένε και οι Ισπανοί που αποκαλύπτουν την «πράσινη» λευκή επιταγή στον έμπειρο κόουτς.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης επιλέγει Γκατούζο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού και την αντοχή του Ιταλού στην πίεση

Ωστόσο, όπως φαίνεται, δύσκολα θα υπάρξει… γάμος του Παναθηναϊκού με τον Πάμπλο Λάσο. Για αυτό άλλωστε, «παίζει» πλέον δυνατά και το όνομα του Εργκίν Αταμάν για τον πράσινο πάγκο.

Και λέμε ότι δύσκολα θα υπάρξει deal των δυο πλευρών, καθώς ο Ισπανός προπονητής δείχνει να έχει στα χέρια του δύο βαρβάτες προτάσεις. Από την Αναντολού Εφές, αλλά και από την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ματέο Αντρεάνι, ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή της Εφές για να διαδεχθεί τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την τουρκική ομάδα.

Παράλληλα, πάντα στην κούρσα για την υπογραφή του Λάσο είναι και οι Βαυαροί, που τον θέλουν στον πάγκο τους για αντί-Τρινκιέρι.

«Η Εφές συνομιλεί μαζί του, προσπαθώντας να τον κάνει να πει το «ναι» το συντομότερο δυνατό. Και η Μπάγερν Μονάχου έχει ως πρώτη επιλογή τον Λάσο. Η Μπάγερν παρουσίασε ένα εξαιρετικό project, νέο γήπεδο και θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ τα επόμενα χρόνια», τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ