Πέμπτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός – Απογοητευτική συγκομιδή για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός – Απογοητευτική συγκομιδή για τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην πέμπτη θέση των ομάδων με τις περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων στη φετινή Euroleague, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ μακριά από την 10άδα.

Η φετινή σεζόν του Ολυμπιακού και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, έδωσαν την αφορμή στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» να βρεθούν με τρομερή συνέπεια στο ΣΕΦ και να γεμίζουν σχεδόν ανελλιπώς το φαληρικό γήπεδο πραγματοποιώντας συνεχόμενα sold out.

Την επιβεβαίωση γι’ αυτό ήρθε να κάνει και η ίδια η Euroleague, με τη διοργάνωση να ανακοινώνει τα στοιχεία από τα εισιτήρια που κόπηκαν στην κανονική περίοδο, ανακοινώνοντας παράλληλα και ρεκόρ προσέλευσης από τη σεζόν 2016-2017. Οι Πειραιώτες λοιπόν έχοντας κατά μέσο όρο 10.224 φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες τους, βρέθηκαν στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τις Παρτίζαν, Ζάλγκιρις, Αναντολού Εφές και Μακάμπι.

Διαβάστε επίσης: Από τα 40 εκατ. μπάτζετ στην 8η θέση: Ο Ολυμπιακός και η αλήθεια για την «ελληνική» Φενέρ του Ιτούδη (pics, vids)

Αναλυτικά η πρώτη 10άδα:

1. Παρτίζαν – 17.763 εισιτήρια
2. Ζάλγκιρις – 14.801 εισιτήρια
3. Αναντολού Εφές – 13.114 εισιτήρια
4. Μακάμπι – 10.442 εισιτήρια
5. Ολυμπιακός – 10.224 εισιτήρια
6. Φενέρμπαχτσε – 10.152 εισιτήρια
7. Αρμάνι Μιλάνο – 9.220 εισιτήρια
8. Μπασκόνια – 8.911 εισιτήρια
9. Άλμπα Βερολίνου – 8.820 εισιτήρια
10. Ρεάλ Μαδρίτης – 7.625 εισιτήρια

Η Παρτιζάν μάλιστα που βρέθηκε στην πρώτη θέση, έχοντας μέσο όρο εισιτηρίων 17.763 όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Όστογια Μιγιάιλοβιτς θα βάλει στα ταμεία της από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και σε εκείνους για την ABA Liga το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

«Η χρονιά μας είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής, έχουμε πετύχει πολλά, όμως μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα και στις δύο διοργανώσεις. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ στη EuroLeague όσον αφορά τις πωλήσεις εισιτηρίων, ξεπεράσαμε τους 400.000 θεατές και υπολογίζουμε ότι τα έσοδά μας από αυτό το κομμάτι θα φτάσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά θα πρόκειται για ρεκόρ εσόδων μπασκετικής ομάδας. Και να φανταστείτε ότι ακόμη δεν έχουμε βγάλει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague και της ABA Liga».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Euroleague δημοσίευσε τα στοιχεία για τα εισιτήρια των 10 ομάδων με τα υψηλότερα νούμερα. Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα δεν βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, καθώς η προσέλευση τη φετινή χρονιά στο ΟΑΚΑ ήταν άκρως απογοητευτική, με τους «πράσινους» να μετρούν περίπου 5.900 φιλάθλους ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ