Ίβκοβιτς : «Δεν είναι το τέλος της γενιάς του Ολυμπιακού»

Ίβκοβιτς : «Δεν είναι το τέλος της γενιάς του Ολυμπιακού»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολίασε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις, τον χαρακτήρα που δεν έβγαλαν στη σειρά οι ερυθρόλευκοι, αλλά και τη συγκεκριμένη γενιά που έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σέρβικο μέσο και μίλησε για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, αλλά και τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων. Ο «Ντούντα» σχολίασε τη συγκεκριμένη σειρά και δεν έκρυψε πως περίμενε μεγαλύτερη αντίδραση από τον Ολυμπιακό απέναντι στη λιθουανική ομάδα, στην οποία έβγαλε το καπέλο για όσα έχει πετύχει στη φετινή διοργάνωση.

Επίσης ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών πιστεύει ότι ο κύκλος της γενιάς που ο ίδιος δημιούργησε το 2012 δεν έχει κλείσει ακόμα και ξεκαθάρισε πως απλά η Ζαλγκίρις ήταν η καλύτερη ομάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρωλίγκα, χάρη στη συμβολή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Λυπάμαι για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Όμως δεν νομίζω πως αυτό είναι το τέλος της συγκεκριμένης γενιάς. Έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ο χαρακτήρας και περίμενα να το δω σε έναν από τους δύο αγώνες στο Κάουνας, αλλά όπως φάνηκε η Ζαλγκίρις δεν του το επέτρεψε. Η Ζαλγκίρις ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη. Είχε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ, αλλά ήταν από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και σε αυτό είχε μεγάλη συμβολή ο Γιασικεβίτσιους, που δημιουργεί ένα πολύ καλό όνομα στο χώρο της προπονητικής», δήλωσε ο Ίβκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ