Ρούντι: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους – Τέτοια σκηνικά δεν πρέπει να συμβαίνουν»

Ρούντι: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους – Τέτοια σκηνικά δεν πρέπει να συμβαίνουν»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν.

Στο γεγονός που σόκαρε την μπασκετική Ευρώπη αναφέρθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ, με τον πολύπειρο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους για τα όσα έγιναν με την Παρτίζαν στο «Wizink Center».

Ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ τόνισε επίσης πως τέτοια σκηνικά δεν πρέπει να συμβαίνουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σημασία αν αυτό άρχισε από τον Σέρχιο Γιουλ ή τον Κέβιν Πάντερ.

Οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:

Για τα όσα έγιναν: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους. Τέτοια σκηνικά δεν πρέπει να συμβαίνουν, αλλά έγιναν μία σειρά από λάθη που οδήγησαν σε αυτό. Είμαστε δύο κλαμπ που έχουμε φιλική σχέση μεταξύ μας. Η ένταση του αγώνα πρέπει να μείνει εκεί, εμείς πρέπει να παίξουμε μπάσκετ και να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά.

Δεν έχει σημασία αν αυτό το ξεκίνησε ο Πάντερ ή ο Γιουλ, το μπάσκετ πρέπει να είναι η προτεραιότητα εδώ και όχι όσα έγιναν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Για το ματς: «Πρέπει να συγχαρούμε την Παρτίζαν, ήταν ανώτερη από εμάς. Και στα δύο παιχνίδια ήξεραν πώς να παίξουν απέναντί μας. Στην τρίτη περίοδο δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στην άμυνα και τους αιφνιδιάσαμε. Έπαιζαν όμως καλύτερα και μας νίκησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ