Μυθικό ξύλο στο Ρεάλ – Παρτιζάν: Μόνο ο Ρούντι δεν αποβλήθηκε! (vid)

Μυθικό ξύλο στο Ρεάλ – Παρτιζάν: Μόνο ο Ρούντι δεν αποβλήθηκε! (vid)

Απίθανα σκηνικά στο τελευταίο δίλεπτο του ματς της Ρεάλ με την Παρτιζάν όπου οι παίκτες των δύο ομάδων πλακώθηκαν στο ξύλο μετά από ένα φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ.

Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Παρτιζάν! Με το ματς να θέλει κάτι λιγότερο από δύο λεπτά για να τελειώσει και τους Σέρβους να είναι μπροστά με 95-80 και «αγκαλιά» με το 2-0 στη σειρά, επικράτησε ο κακός χαμός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιουλ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Πάντερ ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε απειλητικά προς τον Ισπανό. Στα επόμενα δευτερόλεπτα επικράτησε χαμός με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και να πέφτει μυθικό ξύλο.

Διαβάστε επίσης: Η καλοκαιρινή αντεπίθεση αρχίζει από την Άνοιξη…

Μάλιστα ο Γιαμπουσέλε ξάπλωσε στο παρκέ τον Έξουμ με λαβή πάλης ενώ οι μπουνιές σε άλλα σημεία του παρκέ έπεφταν βροχή. Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι διαιτητές να αποβάλλουν όλους τους παίκτες των δύο ομάδων εκτός από τον Ρούντι και να διακόψουν το παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή.

Πλέον υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να τιναχθεί η σειρά στον αέρα αφού σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες τιμωρίες και για τις δύο ομάδες.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ