Απάντηση Πάντερ σε ξένο ΜΜΕ: «Εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα, σκάστε» (pic)

Απάντηση Πάντερ σε ξένο ΜΜΕ: «Εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα, σκάστε» (pic)

Ο Κέβιν Πάντερ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με την ανάρτηση ενός ξένου ΜΜΕ στο Twitter και φρόντισε να απαντήσει για όσα τον κατηγορούν.

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι σκηνές με το απίστευτο ξύλο που έπεσε στο «Wizink Center» και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Κέβιν Πάντερ βλέποντας την ανάρτηση ενός ξένου ΜΜΕ στο Twitter, που ανέφερε πως εκείνος και ο Σέρχιο Γιουλ τα ξεκίνησαν όλα, απάντησε χαρακτηριστικά τονίζοντας: «Εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα, σκάστε»! Όντας φανερά ενοχλημένος με το ποστ.

Από κάτω σχολίασε και ο συμπαίκτης του στον σερβικό σύλλογο, Τζέιμς Νάναλι, αναφέροντας: «Ακριβώς! Clickbait, όπως πάντα», ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, επισημαίνοντας με τη σειρά του: «Ας είμαστε ρεαλιστές, ένας παίκτης τα άρχισε όλα». Μια άποψη που ενστερνίστηκε και ο Μάλκολμ Ντιλέινι που έγραψε: «Ο Γιουλ τα άρχισε όλα. Δεν με εκπλήσσει που έβαλαν τέτοιον τίτλο».

Μάλιστα ο Νάναλι σε live μήνυμά του λίγο πριν την αναχώρηση των Σέρβων, ανέφερε: «Αυτό που έγινε ήταν τρελό! Θέλω οι φίλαθλοί μας να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Θέλουμε την ενέργειά τους για το τρίτο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα. Ξέρω πως έχετε πολλές απορίες, αλλά το βίντεο τα λέει όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ