Χοκς – Σέλτικς 120-128: «Καθάρισαν» την Ατλάντα και πέρασαν στα ημιτελικά

Χοκς – Σέλτικς 120-128: «Καθάρισαν» την Ατλάντα και πέρασαν στα ημιτελικά

Οι Μπόστον Σέλτικς έκλεισαν τη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας μετά τη νίκη τους με σκορ 128-120.

Το τελευταίο ζευγάρι του πρώτου γύρου για τα πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας έλυσε τις διαφορές του, με τους Μπόστον Σέλτικς να επικρατούν με σκορ 128-120 των Ατλάντα Χοκς εκτός έδρας, κάνοντας το 4-2 στη σειρά και θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με Φιλαδέλφεια Σίξερς για μια θέση στον τελικό της Ανατολής.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά αμφίρροπη στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην επιτρέπουν στην άλλη να ξεφύγει, προετοιμάζοντάς μας ουσιαστικά για να ένα κρίσιμο φινάλε. Το σύνολο του Τζο Μαζούλα ήταν εκείνο πάντως που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ισχνή κεφαλή ενός πόντους χάρη στο 68-67.

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά, με τους Χοκς παρόλα αυτά να εμφανίζονται ελαφρώς καλύτεροι και να κάνουν την… ανατροπή μπαίνοντας στο τελευταίο δωδεκάλεπτο στο +2 με το 100-98. Εκεί όμως οι «κέλτες» ήταν σαφώς ανώτεροι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και έτσι να κλείσουν τη σειρά στο 4-2.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν φυσικά το δίδυμο Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ, με τον πρώτο να σταματά στους 32 πόντους και τον δεύτερο να έχει 30, ενώ ο Μάρκους Σμαρτ πρόσθεσε άλλους 22. Από την άλλη πλευρά, ο Τρέι Γιανγκ είχε 30 πόντους, ενώ ο Ντε’ Άντρε Χάντερ μέτρησε 20.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ