Μαχμούτογλου: «Θα μάθουμε από τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού»

Μαχμούτογλου: «Θα μάθουμε από τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού»

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου μίλησε ενόψει του Game 2 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ (21:15) τη Φενέρμπαχτσε για το πολύ σημαντικό Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγείται με 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη και πήραν το προβάδισμα στη σειρά, ωστόσο όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Φενέρ, ο αρχηγός της ομάδας του Ιτούδη, Μελίχ Μαχμούτογλου, οι Τούρκοι μπορούν να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι και θα μάθουν από τα λάθη που έκαναν πριν από δύο βράδια.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η υποχρέωση, οι υποψήφιοι προπονητές, ο Καρεμπέ και η άποψη ενός παλιού γνωστού…

Όσα είπε ο Μαχμούτογλου:

«Παρότι παίξαμε καλά σε ένα σημαντικό μέρος του πρώτου αγώνα, όμως, μείναμε πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο. Θα μάθουμε από τα λάθη του πρώτου ματς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο. Είμαστε στα playoffs και θα πάμε βήμα-βήμα, και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτή τη μάχη και να επιστρέψουμε στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ