Σοβαρό τροχαίο για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (pics)

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (pics)

Σοβαρό τροχαίο είχε ο πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Μπράιαν Ντάνστον, όταν έπεσε πάνω στο όχημά του, κοντέινερ από φορτηγό.

Μεγάλη περιπέτεια για τον Μπράιαν Ντάνστον, που το πρωί του Σαββάτου ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Κοντέινερ από νταλίκα έπεσε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του.

Ο αρχηγός της Ανατολού Εφές τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο εκεί οπού εξετάστηκαν τα τραύματα που φέρει στο σώμα του και ενδέχεται να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ερωτευμένος ο Νίκος Παππάς! Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του (pics)

Ενώ προχωρούσε κανονικά στο δρόμο ο Ντάνστον, ένα φορτηγό που προπορευόταν, δεν είχε υπολογίσει το ύψος του κοντέινερ που μετέφερε και την ώρα που πήγε να περάσει από μία σήραγγα, το κοντέινερ «βρήκε» και ξεκόλλησε από το φορτηγό πέφτοντας πάνω στο αυτοκίνητο του Αμερικανού σέντερ.

Η Ανατολού Εφές ανέβασε στα social media της επίσημη ανακοίνωση που καθησυχάζει τους οπαδούς για την κατάσταση της υγείας του παίκτη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τούρκικης ομάδας: «Ο Ντάνστον είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση».

Ο GM της Ανατολού Εφές, δημοσίευσε φωτογραφία του Ντάνστον μέσα από το νοσοκομείο δείχνοντας πως είναι καλά στη υγεία του, έχοντας όμως επιδέσμους στα δύο του χέρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ