Κινγκς: «Ο Βεζένκοφ κατά 90% έχει αποφασίσει να έρθει στο Σακραμέντο»

Κινγκς: «Ο Βεζένκοφ κατά 90% έχει αποφασίσει να έρθει στο Σακραμέντο»

Ρεπόρτερ των Κινγκς μετέφερε την πληροφορία πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ κλίνει προς το να μετακομίσει στο ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι.

Ο Βεζένκοφ, σύμφωνα με έναν από τους εγκυρότερους ρεπόρτερ των Κινγκς, ο Σον Κάνιγχαμ, μετέφερε σε διαδικτυακή εκπομπή την πληροφορία  κλίνει πολύ προς το να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στο Σακραμέντο εν όψει της νέας σεζόν.

«Οι Κινγκς έχουν ένα πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση με τον Χάρισον Μπαρνς. Έχουν άλλη μια δύσκολη απόφαση με τον Τρέι Λάιλς, αλλά και με τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο υπολογίζουν για να έρθει στην ομάδα, μετά το καλοκαίρι. Μου έχουν πει ότι κατά 90% είναι μέσα στο να έρθει στο Σακραμέντο κι έτσι να προσθέσει η ομάδα ένα κομμάτι σαν κι αυτόν. Όλα αυτά είναι στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι κάποιος σαν τον Βεζένκοφ, μπορεί να είναι ο Μπαρνς», ανέφερε.
Διαβάστε επίσης: Άνοιξε ο δρόμος για τον Μιλουτίνοφ!

Υπενθυμίζεται πως ο Βούλγαρος φόργουορντ, σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτό προβλέπεται όρος για το ΝΒΑ και αν ο παίκτης φύγει, τότε θα μπει 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ.

Για την ώρα, πάντως ο Βεζένκοφ  είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη σειρά των playoffs του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 11ο λεπτό του βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ