Υπόκλιση του Forbes στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα εκτός NBA»

Υπόκλιση του Forbes στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα εκτός NBA»

Το διάσημο περιοδικό αποθεώνει στην ιστοσελίδα του τον Ολυμπιακό ενώ κάνει ειδική αναφορά στον Σάσα Βεζένκοφ που πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν.

Το… καπέλο στον Ολυμπιακό βγάζει σε αφιέρωμά του το «Forbes»! Το διάσημο περιοδικό αναφέρεται εκτενώς στην ιστοσελίδα του στους Πειραιώτες τους οποίους χαρακτηρίζει ως την καλύτερη ομάδα εκτός NBA ενώ αποθεώνει και τον Σάσα Βεζένκοφ για την τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί.

«Ο Βεζένκοφ είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο του MVP καθώς για κανέναν άλλον παίκτη δεν υπάρχει ανάγκη από τον αντίπαλο να διαμορφώσει εξειδικευμένη αμυντική τακτική και παρόλα αυτά παραμένει παραγωγικός. Από το καλοκαίρι του 2022 έχει γίνει ακόμη καλύτερος, έχοντας βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο της διοργάνωσης, όπως και η ομάδα του», αναφέρει το άρθρο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ

Επίσης, γίνεται ειδική αναφορά στις επιδόσεις του όπου μεταξύ άλλων τονίζεται πως ο Βούλγαρος έχει φέτος μέσο όρο 17,7 πόντους, 7,0 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ ανά αγώνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ είναι επίσης δεύτερος στα ριμπάουντ. Η ομάδα έχει ρεκόρ 24-10 στην κανονική περίοδο της EuroLeague και ηγείται του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με αήττητο ρεκόρ 22-0.

Παράλληλα σημειώνεται πως ενώ ο Βεζένκοφ είναι ο κύριος συντελεστής όλων αυτών, η επιτυχία της ομάδας αποδίδεται επίσης στην ποικίλη επιθετική στρατηγική της, η οποία δίνει έμφαση στο εξαιρετικό σουτ σε όλη την ομάδα και στον άριστο χειρισμό της μπάλας. Επιπροσθέτως, ο Ολυμπιακός ηγείται της διοργάνωσης στην αμυντική αξιολόγηση, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στη συνεισφορά του Τόμας Γουόκαπ σε αυτό τον τομέα, όπως και των Φαλ, Μπλακ, Μπολομπόι, Μακίσικ και Παπανικολάου.

Το άρθρο καταλήγει αναφέροντας πως: «Στον πρώτο γύρο των Playoffs ο Ολυμπιακός είναι ισόπαλος 1-1 με την ισχυρή τουρκική ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Παρά τα όποια αποθεωτικά σχόλια, όπως κάθε ομάδα που συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση με αυτό το format, δεν απέχει πολύ από τον αποκλεισμό. Παρόλα αυτά αναπτύσσοντας έναν από τους καλύτερους παίκτες που είναι εκτός NBA και στηρίζοντάς το με ανάλογο ταλέντο, δημιουργώντας μια ικανότατη ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ με παίκτες αφοσιωμένους ο ένας προς τον άλλον, ο Ολυμπιακός έχει θέσει τον εαυτό του σε θέση ισχύος. Το έξυπνο μπάσκετ που συνδυάζεται με την αμυντική ικανότητα θα είναι πάντα μέρος μιας συνταγής που κερδίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ