Αθλητικός διευθυντής Παρτιζάν: «Έχουν προσληφθεί 500 άτομα ασφαλείας για τη Ρεάλ»

Αθλητικός διευθυντής Παρτιζάν: «Έχουν προσληφθεί 500 άτομα ασφαλείας για τη Ρεάλ»

Για τα μέτρα ασφαλείας της Παρτιζάν ενόψει του Game 3 με τη Ρεάλ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς.

Λίγες ημέρες μετά τις πρωτόγνωρες εικόνες που εκτυλίχθηκαν για επίπεδο Euroleague, Παρτιζάν και Ρεάλ κοντράρονται ξανά για το Game 3 της σειράς.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βρίσκεται μπροστά με 2-0 στη σειρά και θέλει ακόμη μια νίκη επί της «Βασίλισσας», ώστε να βρεθεί στο Final Four του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ

Για να το πετύχει αυτό ωστόσο θα πρέπει απόψε το βράδυ στη Stark Arena να κυλήσουν όλα ομαλά. Γι’ αυτόν τον λόγο άπαντες προσπαθούν να κατευνάσουν τα… οργισμένα πνεύματα προκειμένου να διεξαχθεί το ματς μέσα σε άκρως αθλητικά πλαίσια.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Ζόραν Σάβιτς η Παρτιζάν έχει προσλάβει 500 άτομα ασφάλεια μόνο και μόνο για την αποστολή της Ρεάλ, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό.

Όποιος το λέει αυτό είναι τρελός. Λες και η Ρεάλ είναι μια ομάδα από το Αλκομπέντας (σ.σ. προάστιο στη Μαδρίτη) την οποία μπορείς να νικήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Γιουλ και ο Ρούντι έχουν περισσότερα ματς απ’ όλους τους παίκτες της Παρτίζαν στο σύνολο. Δεν γίνεται να κλείσεις ραντεβού για το πότε θα νικήσεις» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Στην αρχή της σεζόν, δεν μπορούσαμε καν να ονειρευτούμε ότι θα μας χώριζε μια νίκη από το Final 4. Έχουμε δημιουργήσει ένα μείγμα νέων, ταλαντούχων και έμπειρων παικτών. Αξίζει να δούμε πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια, και πού είμαστε τώρα».

Για την ένταση και τα όσα συνέβησαν στο Game 2 ανέφερε:

«Είναι τρομερό να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Όλα έμοιαζαν ήρεμα και μετά συνέβησαν όλα όσα είδαμε. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο παιδιά που είναι τα πιο ήρεμα στην ομάδα μας, ο Πάντερ και ο Έξουμ. Δεν υψώνουν ποτέ τη φωνή τους. Μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαν διαφορετικές κυρώσεις. Τόσο η Ρεάλ όσο και η Παρτιζάν ως οργανώσεις υφίστανται τις συνέπειες, παρόλο που αυτοί φταίνε λιγότερο για όλα όσα έγιναν».

Τέλος, για την προστασία της Ρεάλ στο Βελιγράδι τόνισε: « Η ασφάλεια είναι εγγυημένη για τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ. Όλα είναι ίδια όπως όταν παίξαμε και με τον Ερυθρό Αστέρα στην Euroleague. Δηλαδή προσλήφθηκαν 500 άτομα ασφαλείας μόνο και μόνο για την αποστολή της αντίπαλης ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ