Τζέιμς: «Το μίσος και η εχθρικότητα των αντίπαλων φιλάθλων για μένα είναι αναγνώριση και σεβασμός»

Τζέιμς: «Το μίσος και η εχθρικότητα των αντίπαλων φιλάθλων για μένα είναι αναγνώριση και σεβασμός»

Ο Μάικ Τζέιμς μιλώντας μετά το break της Μονακό στην έδρα της Μακάμπι με 83-78, αποκάλυψε το πόσο θετικά ενεργούν στον ψυχισμό του οι εχθρικές κερκίδες που συναντά.

Ο Μάικ Τζέιμς χωρίς αμφισβήτηση είναι ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς της Euroleague εδώ και αρκετά χρόνια. Παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, το γεγονός πως είναι μια πραγματική καλαθομηχανή του έχει δώσει επί σειρά ετών καλά συμβόλαια σε ομάδες διεκδικητές της Λίγκας.

Στα 32 του διατηρείται πολύ καλά σωματικά, έχοντας ακόμα εκρηκτικό πρώτο βήμα και γρήγορο σουτ, αλλά όπως φάνηκε, εκτός από τα αγωνιστικά βρίσκει κίνητρο και από την… αμφισβήτηση  και τις εχθρικές κερκίδες.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο απίστευτοι λόγοι που η ΑΕΚ χάνει (;) το πρωτάθλημα (vids)

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το break της Μονακό στο Γιαντ Ελιάου: «Αυτή η πίεση, η εχθρικότητα, δεν με ενοχλεί. Έπαιζα και όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό σε ανάλογη ατμόσφαιρα, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το μίσος στο πρόσωπό μου το βλέπω ως αναγνώριση, ως μια μορφή σεβασμού ακόμη. Εγώ ήμουν έτοιμος να παίξω, ό,τι κι αν συνέβαινε στο γήπεδο. Δεν είναι όλοι σαν κι εμένα, αλλά μου αρέσει να μπαίνω από νωρίς σε ρυθμό σε τέτοιες έδρες, να παίρνω μεγάλα σουτ και γενικά είμαι ήρεμος».

Και δεν ήταν μόνο λόγια καθώς ο Τζέιμς κουβάλησε τη Μονακό για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Τελ Αβίβ, έχοντας συνολικά σε 32′ συμμετοχής, 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη χθεσινή (2/5) νίκη με 83-78 επί της Μακάμπι για το 2-1 των Μονεγάσκων στη σειρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ