Οι δύο απίστευτοι λόγοι που η ΑΕΚ χάνει (;) το πρωτάθλημα (vids)

Οι δύο απίστευτοι λόγοι που η ΑΕΚ χάνει (;) το πρωτάθλημα (vids)

Τότε δεν τους έδωσε κανείς σημασία, τώρα όμως...

Αφού δεν υπήρξε νικητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί στην πρώτη θέση, με μία διαφορά. Ότι πλέον οι «πράσινοι» είναι αυτοί που έχουν οριστικά δική τους την ισοβαθμία και άρα την τύχη στα χέρια τους καθώς αν κάνουν το 3Χ3 στα εναπομείναντα ματς, θα κατακτήσουν τον τίτλο.

Ενδιαφέρον έχει το πώς αυτοί οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει αυτό το πλεονέκτημα. Δύο είναι οι λόγοι και σίγουρα αν στο τέλος χάσουν στην Ένωση το πρωτάθλημα εξαιτίας τους, θα είναι για να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο.

Διαβάστε επίσης: Επαθαν «αμνησία» οι μάρτυρες για την εισβολή με όπλο του Σαββίδη στην Τούμπα – Και τελικά ένοχος και αθώος

Ο πρώτος είναι το χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 1-0 της Νέας Φιλαδέλφειας τον περασμένο Ιανουάριο ή για την ακρίβεια η απόκρουση του Μπρινιόλι στην εκτέλεση του φορ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις εκείνης της αναμέτρησης. Το 1-0 που δεν έγινε 2-0, διατηρεί σε απόλυτη ισορροπία τα μεταξύ τους γκολ, που είναι το δεύτερο κριτήριο μετά τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Και το τρίτο κριτήριο αφορά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Εκεί όπου η ΑΕΚ ήταν πρώτη την προτελευταία αγωνιστική, αλλά έπεσε μετά το 1-3 από τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» την τελευταία. Ο Παναθηναϊκός επικρατούσε την ίδια ώρα στο Περιστέρι του Ατρόμητου και τερμάτισε πρώτος. Δύο… λεπτομέρειες που αυτή τη στιγμή κάνουν τη διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ