Sold out σε εννέα λεπτά το Ολυμπιακός-Φενέρ μαζί με ιστορικό ρεκόρ

Sold out σε εννέα λεπτά το Ολυμπιακός-Φενέρ μαζί με ιστορικό ρεκόρ

Μέσα σε 9 λεπτά έκαναν «φτερά» τα εισιτήρια για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, με τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» να κάνουν ένα ιστορικό ρεκόρ.

Απίστευτη ήταν η ζήτηση από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του Game 5 των playoffs της Euroleague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» εξαφάνισαν τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε εννέα μόλις λεπτά και ταυτόχρονα πέτυχαν και ένα απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καθώς περίπου 85.000 φίλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στη διαδικασία να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, ενώ τα διαθέσιμα ήταν μόλις 4.000.

Διαβάστε επίσης: Την Δευτέρα στις 21:00 τα παιχνίδια των πλέι οφ!

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Sold Out με ρεκόρ ο Θρύλος!!!

Μέσα σε μόλις 9 λεπτά έγινε το Sold Out της 5ης αναμέτρησης των πλέι οφ με την Φενέρμπαχτσε! Πιο συγκεκριμένα από την ώρα… εκκίνησης της ηλεκτρονικής πώλησης των εισιτηρίων, 85.000 εξέφρασαν την επιθυμία να αγοράσουν ένα μαγικό χαρτάκι, την στιγμή που τα διαθέσιμα ήταν 4.000.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών σε αγώνα μπάσκετ στην Ελλάδα, ενώ συνολικά σε αθλητικό επίπεδο «κατατάσσεται» στην δεύτερη θέση πίσω από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (τα αιτήματα ήταν 100.000)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ