Την Δευτέρα στις 21:00 τα παιχνίδια των πλέι οφ!

Την Δευτέρα στις 21:00 τα παιχνίδια των πλέι οφ!

Η Super League ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Δευτέρας (8/5), στις 21:00.

Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, τα οποία είχαν αναβληθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, όρισε η Super League.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου (6/5), οι αγώνες Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Αρης – ΑΕΚ και Βόλος – ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν τελικά την Δευτέρα (8/5) με κοινή ώρα έναρξης τις 21:00.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 3-2: Ματσάρα, επική ανατροπή και 6η συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η προτελευταία αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να έχουν από 77 βαθμούς, με τους Πράσινους να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Ολυμπιακός με 67 και στην 4η ο ΠΑΟΚ με 64. Ο Αρης έχει 50 και ο Βόλος 40.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ