Γιατί το Κάουνας θα είναι εντός έδρας Final Four για τον Ολυμπιακό

Γιατί το Κάουνας θα είναι εντός έδρας Final Four για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αγωνιστεί εντός έδρας σε ακόμη ένα Final Four.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που πήραν την πρόκριση για το Final Four του Κάουνας, συμπληρώνοντας έτσι το παζλ της τετράδας.

Για να φτάσουν στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ «Μερέγχες» και «Μονεγάσκοι», άφησαν εκτός συνέχειας της Μάκαμπι και Παρτιζάν δύο ομάδες με τεράστια λαϊκή βάση, οι οποίες έχουν φανατικό κοινό και πιστούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η «Αγία Τριάδα» με τα 21 Final Four

Κοινό που ωστόσο δεν θα βρεθεί στο Κάουνας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στον Ολυμπιακό, ώστε να νικήσει κατά κράτος την «μάχη» της εξέδρας.

Οι φίλοι των ερυθρόλευκων έχουν προμηθευθεί τουλάχιστον 2500 εισιτήρια, η ομάδα θα πάρει ακόμη περίπου 600 και κάπως έτσι ο αριθμός αναμένεται να προσεγγίσει τους 3500 Έλληνες.

Ωστόσο, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, της Ζάλγκιρις, της Παρτίζαν και της Μακάμπι που είχαν ήδη φροντίσει να κλείσουν θέση στο Final Four, αναμένεται να τις παραχωρήσουν με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται για να αρπάξουν τις ευκαιρίες.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός πως Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν και τόσο… πιστό κοινό αναμένεται να διαμορφώσουν έναν ερυθρόλευκο σκηνικό στο Κάουνας.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό Final Four που έγινε στο Βελιγράδι, οι Πειραιώτες είχαν τουλάχιστον 12.000 οπαδούς στο πλευρό τους, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για ακόμη μια ευρωπαϊκή απόβαση στον δρόμο προς το 4ο ευρωπαϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ