Οκόμπο: «Θα είναι… πόλεμος με τον Ολυμπιακό»

Οκόμπο: «Θα είναι… πόλεμος με τον Ολυμπιακό»

Ο άσος της Μονακό δήλωσε πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά στο Κάουνας θα είναι ένας πόλεμος και η Μονεγάσκοι είναι σε αποστολή.

Η Μονακό πήρε τελικώς την πρόκριση επί της Μακάμπι, αφού επικράτησε χθες των Ισραηλινών με 97-86 και με 3-2 νίκες θα βρίσκεται στο Final Four του Κάουνας στη Euroleague. Εκεί φυσικά περιμένει ο Ολυμπιακός ο οποίος επίσης με 3-2 νίκες, πέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και θα πάει σε… πόλεμο με τη Μονακό.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν: Πόσο της έλειψε ο Λεάο! (vids)

Το λόγου το αληθές δήλωσε και ο Έλι Οκόμπο. Ο άσος των Μονεγάσκων μετά την πρόκριση επί της «ομάδας του λαού» έστρεψε την προσοχή του ίδιου και των συμπαικτών του στους «ερυθρόλευκους» και όπως δήλωσε η μάχη στο Κάουνας θα είναι ένα διαφορετικός πόλεμος μεταξύ των δυο ομάδων.

«Έχουμε μπροστά μας το Final Four σε λιγότερες από 10 ημέρες. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένας διαφορετικός πόλεμος. Είμαστε σε αποστολή».

Από τη μεριά του ο Μάικ Τζέιμς δεν μίλησε τόσο για τους Πειραιώτες όσο για την πρόκριση της Μονακό στο Final Four.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός άσος: «Έχουμε σπουδαία σεζόν μέχρι στιγμής. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για αυτή την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που γαλλική ομάδα πήγε στο Final Four ήταν το 1997, όταν γεννήθηκα!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ