Ο Ταβάρες απάντησε στον Σλούκα: «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα»

Ο Ταβάρες απάντησε στον Σλούκα: «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα»

Ο Έντι Ταβάρες απάντησε στον Κώστα Σλούκα που υποστήριξε ότι ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Euroleague.

Ο Έντι Ταβάρες αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στην Euroleague, αφήνοντας δεύτερο τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Σλούκας έσπευσε να εκφράσει την άποψή του μέσα από τα social media ότι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό άξιζε περισσότερο το βραβείο από τον ψηλό της Ρεάλ.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αναφέρει το όνομά του στο ποστ του και απάντησε στον παίκτη των «ερυθρόλευκων», πως ναι μεν ο Γουόκαπ θα άξιζε το βραβείο αλλά οι αριθμοί δεν λένε ψέματα.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα αρχίζει η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό…

«Το αξίζει επίσης (εννοεί τον Γουόκαπ), όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ταβάρες, λίγες ημέρες πριν από το Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου η «βασίλισσα» αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό θα βρει απέναντί της στον τελικό το νικητή του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ