H Loreen νίκησε ξανά στη Eurovision και έγινε… σημάδι για τον Ολυμπιακό του F4

H Loreen νίκησε ξανά στη Eurovision και έγινε… σημάδι για τον Ολυμπιακό του F4

Γιατί η νίκη της Σουηδίας στη φετινή Eurovision με την τραγουδίστρια Loreen μπορεί να είναι οιωνός... κούπας για τον Ολυμπιακό στο Final 4 του Κάουνας;

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του πριν από το Final 4 της Euroleague, με τη νίκη του απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό της Basket League και ετοιμάζει βαλίτσες για το Κάουνας εκεί όπου θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Η χθεσινή ημέρα, είναι ιδιαίτερης σημασίας για ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, καθώς σαν χθες πριν από 11 χρόνια (13 Μαΐου του 2012) ο Ολυμπιακός κατακτούσε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό Euroleague, χάρη στο αξεπέραστο «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη.

Διαβάστε επίσης: Τα 14 γκολ του Τικίνιο, ο Ντέκο και το τρελό σενάριο για την Μπάρτσα (vids)

Κάπου εδώ ξεκινούν τα παιχνίδια της μοίρας που για τους προληπτικούς μπορεί να σημαίνουν πολλά. Χθες λοιπόν πέρα από την επέτειο του τελικού του 2012 ήταν ξεχωριστή βραδιά για τους… μουσικόφιλους ανά της Ευρώπη καθώς πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Εκεί νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Σουηδία, με την τραγουδίστρια Loreen να την εκπροσωπεί.

Που είναι το… σημάδι λοιπόν; Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια νίκησε για δεύτερη φορά τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού, έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση ακόμα μία φορά, το 2012. Τότε που ο Ολυμπιακός συμμετείχε ξανά σε Final 4 της Euroleague και είχε φτάσει όπως αναφέραμε στην ιστορική κατάκτηση της κούπας. Η νίκη της Loreen λοιπόν είναι καλό σημάδια για όσους φιλάθλους του Ολυμπιακού αγαπούν τις συμπτώσεις και τους οιωνούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ