Σοκ στη Ρεάλ – Ποιος τέθηκε νοκ άουτ από το Final Four

Σοκ στη Ρεάλ – Ποιος τέθηκε νοκ άουτ από το Final Four

Ακόμη ένα πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει Final Four. Κορυφαίος ψηλός της «Βασίλισσας» τέθηκε εκτός μάχης.

Παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στις απουσίες για το Final Four προστέθηκε ο Βενσάν Πουαριέ.

Στην απόπειρα της «Βασίλισσας» να επιστρέψει στον θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από 5 χρόνια, δεν θα μπορέσει να συνεισφέρει ο Γάλλος ψηλός, που δεν έχει κατορθώσει ακόμη να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Αλμέιδα θέλει τον Ιτούρμπε στην ΑΕΚ

Οι «Μερένχες» έχουν ως δεδομένες τις απουσίες του τραυματία Ντεκ και του τιμωρημένου με 5 αγωνιστικές Γιαμπουσέλε και σε συνδυασμό με την απουσία του Πουαριέ θα πρέπει να βγουν μπροστά νέοι πρωταγωνιστές, για να ξεπεράσουν αρχικά το εμποδίο της Μπαρτσελόνα (19/5, 21:00) στον ημιτελικό, για να περάσουν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο 29χρονος σέντερ, σύμφωνα με ισπανικά μέσα δεν προλαβαίνει το Final Four του Κάουνας, καθώς τον προηγούμενο μήνα  είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, που τον είχε αφήσει εκτός 3 εβδομάδες.

Έκανε την προσπάθεια να επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως αυτή του η απόπειρα δεν στέφθηκε με επιτυχία και η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μην προλάβει την μεγάλη συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Euroleague.

Ο Πουαριέ με τη φανέλα της Ρεάλ φέτος στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Γηραιάς Ηπείρου, είχε κατά μέσο όρο 6.1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8.2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ