Με τα… τρίτα αγωνίστηκε η Μονακό δυο μέρες πριν το ματς με Ολυμπιακό

Με τα… τρίτα αγωνίστηκε η Μονακό δυο μέρες πριν το ματς με Ολυμπιακό

Η Μονακό αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, λιγότερο από 48 ώρες πριν τον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό και κατέβασε ομάδα με 2 επαγγελματίες!

Ο Ολυμπιακός και η Μονακό κοντράρονται την Παρασκευή 19/5 και ώρα 18:00 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final 4 της Euroleague. Και αν ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τρεις μέρες πριν (13/5) τις εντός των τειχών υποχρεώσεις του νικώντας τον ΠΑΟΚ με 83-65, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά συνέβη για τους Μονεγάσκους.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς λόγω στενού καλενταριού δεν μπόρεσε να αναβάλει την αναμέτρηση για το γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Αντά Μπλουά και αγωνίστηκε λιγότερο από 48 ώρες πριν τον σημαντικότερο ματς της χρονιάς κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ στο «10»: «Δεν υπάρχει πίεση, πάμε στο Κάουνας να κάνουμε ό,τι κάναμε όλη τη σεζόν»

Για αυτό και η Μονακό πήρε την απόφαση να κατεβάσει τα… τρίτα κόντρα στην Μπλουά με «αστέρια» της τους Μακουντού και Στραζέλ, ενώ οι υπόλοιποι ήταν νεαροί από μικρότερη ηλικιακά ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η αποστολή της Μονακό για το εν λόγω ματς, περιέχει αρκετές… άγνωστες λέξεις: Μακουντού, Κουτού, Αμίνι, Νουντογκμπέσι, Στραζέλ, Βεράντο, Ν’Γκαντού, Μονκαντά, Ν’Γκομπό, Νιαμαλόκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ