Τσους Ματέο: «Έχουμε νοοτροπία μαχητή στη Ρεάλ»

Τσους Ματέο: «Έχουμε νοοτροπία μαχητή στη Ρεάλ»

Ο τεχνικός της Ρεάλ τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί, να εκμεταλλευτεί η ομάδα του την ευκαιρία να είναι στον τελικό της Euroleague την ερχόμενη Κυριακή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται με τη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή το βράδυ (21:00), στον δεύτερο ημιτελικό της Euroleague στο Κάουνας με τον τεχνικό της «βασίλισσας» Τσους Ματέο να βρίσκεται για πρώτη φορά σε Final Four και να θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να φτάσει την ομάδα της Μαδρίτης μέχρι τέλους και στον 11ο τίτλο. Πάντως ο Ματέο στις δηλώσεις του τόνισε το πνεύμα του μαχητή που έχουν οι Μαδριλένοι.

Διαβάστε επίσης: Το ρίσκο της Μονακό, η άμυνα και το σημείο «κλειδί»

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός κόουτς: 

«Δεν είναι μόνο ένας που έχει νοοτροπία μαχητή. Όλη η ομάδα έχει αυτό το πνεύμα, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και είδαμε πώς η Ρεάλ επιβίωσε. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό το πνεύμα προέρχεται από την παράδοση της ομάδας και τον ίδιο τον σύλλογο. Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη τη σεζόν και τώρα έχει μια ευκαιρία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή».

Από τη μεριά του ο Ντζάναν Μούσα είπε τα εξής: 

«Είναι προνόμιο να είμαι εδώ, στο πρώτο μου φάιναλ φορ. Πιστεύω πως η ομάδα μου έχει καλό μομέντουμ και θέλουμε να το συνεχίσουμε εδώ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με τη φάση και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι πολύ βοηθητικό για μας τους νεότερους να έχουμε αυτούς τους βετεράνους στην ομάδα, μας βοήθησαν πολύ να πετύχουμε να φτάσουμε ως εδώ, τόσο αγωνιστικά όσο και ως μέντορες. Είναι ηπέροχο συναίσθημα να είμαστε εδώ. Έχουμε καλό μομέντουμ και θέλουμε το ίδιο στον ημιτελικό. Να ζήσουμε τη στιγμή, να πάμε φάση-φάση και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για τους έμπειρους παίκτες που έχει δίπλα του όπως ο Σέρχι Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι Φερνάντεθ τόνισε: «Έχουν τόσους τίτλους και παρουσίες εδώ. Μας βοηθάνε πολύ. Αλλά βοηθούν όλη την ομάδα και μας έχουν σπρώξει στο να έρθουμε όλοι μαζί εδώ και να νικάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ