Τα έβαλε με τον Ομπράντοβιτς ο Τζέιμς: «Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας»

Τα έβαλε με τον Ομπράντοβιτς ο Τζέιμς: «Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας»

Τα «βέλη» του προς τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς εκτόξευσε ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα της Μονακό από τον Ολυμπιακό. «Έπαιξε ρόλο το πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας. Νιώθω καλύτερα και πως μπορώ να […]

Τα «βέλη» του προς τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς εκτόξευσε ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα της Μονακό από τον Ολυμπιακό.

«Έπαιξε ρόλο το πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας. Νιώθω καλύτερα και πως μπορώ να βάλω τους άλλους σε ρυθμό όταν αρχίζουμε παιχνίδια ή ημίχρονα και η επίθεση περνά από μένα. Και δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο», τόνισε στο Basketnews.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: The dogs of war

Όσο για τους λόγους που η Μονακό ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονο; «Η άμυνά μας ήταν ίδια, απλώς κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Βγήκαμε έξω από το πλάνο μας, κάποιες κατοχές δεν πήγαν όπως θέλαμε και έτσι το καλάθι φαινόταν μικρό», ανέφερε.

Κάνοντας τον απολογισμό είπε: «Είχαμε μια φοβερή σεζόν, ιστορική. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες».

Τέλος, για το τι θα χρειαζόταν η Μονακό για να κάνει το επόμενο βήμα, ανέφερε: «Κάποιοι σουτέρ θα βοηθούσαν. Ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα στα τρίποντα. Είτε θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε κανένα τρίποντο, είτε να φέρουμε κάποιον που να μπορεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ