Σλούκας: «Αυτή την ημέρα τη σκεφτόμαστε από τον Αύγουστο»

Σλούκας: «Αυτή την ημέρα τη σκεφτόμαστε από τον Αύγουστο»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τον τελικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως όλοι περίμεναν αυτή την στιγμή από τον Αύγουστο.

Για τη μεγάλη επιθυμία που έχουν στον Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες μίλησε ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του τελικού της Euroleague.

Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε πως είναι κάτι φοβερό, και πως οι Ερυθρόλυκοι θα παλέψουν και τα 40 λεπτά για να είναι εκείνοι νικητές.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Αυτή την ημέρα τη σκεφτόμαστε από τον Αύγουστο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περάσαμε έναν πολύ δύσκολο δρόμο και πλέον απέχουμε 40 λεπτά από την κούπα. Είναι φοβερό αυτό. Θα παλέψουμε για 40 λεπτά έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε νικητές».

Για το δώρο που περιμένει από τους συμπαίκτες του τόνισε: «Τι δώρο να περιμένω; Γλυκά; Όχι βέβαια. Να παλέψουμε όλες τις φάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε».

Για το αν αγχώνεται ένας παίκτης με τόσα Final-4: «Ναι. Πάντα αγχώνομαι. Λογικό είναι. Αλλά δεν έχεις να κάνεις και πολλά διαφορετικά πράγματα. Θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και να κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη χρονιά».

Για τις συμμετοχές του: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Εγώ όταν ήρθα στον Ολυμπιακό μίλησα με τους προέδρους και είπαμε ότι αυτό που θέλαμε είναι να είναι ο Ολυμπιακός στους τελικούς και να παίρνει τους τίτλους. Όλα τα άλλα είναι για εσάς για να τα διαβάζει ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ