Εκανε την Μονακό… Παναθηναϊκό! (vids)

Εκανε την Μονακό… Παναθηναϊκό! (vids)

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 10+ πόντους και στο τρίτο δεκάλεπτο… ισοπέδωσε τον αντίπαλό του, φτάνοντας ο ίδιος σε διψήφια διαφορά.

Με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός γύρισε τούμπα το παιχνίδι με την Μονακό για τα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη (76-62)πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Μονακό προηγήθηκε με 41-29, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός. Με ένα επιμέρους σκορ 27-2 η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ισοπέδωσε την Μονακό και από το -12 βρέθηκε στο +13 (56-43), βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: Περηφάνια #mexritelous!

«Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα. Δεχτήκαμε 41 πόντους, Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε 21 πόντους. Ανοίξαμε το μομέντουμ. Βρήκαμε καθαρό μυαλό και όλα ήρθαν προς το μέρος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπανικολάου μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, με τον διεθνή άσο και έναν από τους ηγέτες του Ολυμπιακού να αναφέρεται στα δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι Πειραιώτες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 10+ πόντους και στο τρίτο δεκάλεπτο… ισοπέδωσαν τον αντίπαλό τους, φτάνοντας οι ίδιοι σε διψήφια διαφορά.

Το είχαν κάνει και πέρσι στον δεύτερο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι σε εκείνο το παιχνίδι είχαν προηγηθεί με 14 πόντους (46-32) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν σαρωτικός και από το -14 κατάφερε να βρεθεί στο +5 και να μπει στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ με 61-56. Από το -14 στο +5 για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ οι Ερυθρόλευκοι στο τρίτο δεκάλεπτο είχαν τρέξει ένα επιμέρους σκορ 29-10, γυρίζοντας τούμπα την αναμέτρηση και βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη, την οποία τελικά πήραν με 78-72. Στο παιχνίδι με την Μονακό, οι Ερυθρόλευκοι έτρεξαν ένα επιμέρους 27-2, με το 29-41 να γίνεται 56-43 (+13) και τον Ολυμπιακό ουσιαστικά να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Final 4 από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ