Μπλόκο… Εφορίας στην ανανέωση του Ταβάρες στη Ρεάλ

Μπλόκο… Εφορίας στην ανανέωση του Ταβάρες στη Ρεάλ

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βάλτερ Ταβάρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κολλήσει με το κυριότερο πρόβλημα να είναι η... Εφορία.

Ο Βάλτερ Ταβάρες επιβεβαίωσε στο φετινό Final 4 ότι είναι ο πιο επιδραστικός ψηλός στην Ευρώπη, κάνοντας τη διαφορά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά κόβοντας ή ακόμα και αλλοιώνοντας σουτ μόνο και μόνο με την παρουσία του στα παρκέ, όντας ένας από του κύριους λόγους που η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο φέτος.

Το συμβόλαιο του θηριώδους σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι λήγει το 2024 και όπως είναι λογικό η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να του το ανανεώσει από φέτος για να έχει το κεφάλι της ήσυχο από τυχόν ανταγωνιστές.

Διαβάστε επίσης: Ο ατζέντης του Χεζόνια ξεκίνησε το… παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (pic)

Η συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών έχουν κολλήσει εδώ και κάποιο διάστημα και η Mundi Deportivo αποκάλυψε τον λόγω που συμβαίνει αυτό με πρόσφατο ρεπορτάζ της. Και αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από την… Εφορία.

Ο Ταβάρες αμείβεται στη Ρεάλ με 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά μόνο τα 1.85 εκατομμύρια φτάνουν στον λογαριασμό του ως καθαρό ποσό λόγω της μεγάλης παρακράτησης από την Εφορία που υπάρχει στο Ισπανικό κράτος.

Ο 31χρονος σέντερ για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου ζητά μια αρκετά μεγάλη αύξηση, με τη Ρεάλ να αρνείται ως ώρας καθώς η τρέχουσα οικονομική πολιτική του συλλόγου είναι αρκετά πιο σφιχτή σε σχέση με το παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ