Επιστρέφει με φόρα και… χρήμα η Γκραν Κανάρια στην Euroleague

Επιστρέφει με φόρα και… χρήμα η Γκραν Κανάρια στην Euroleague

Η Γκραν Κανάρια που επιστρέφει στην Euroleague μετά το 2019, έχει συνάψει μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα εμπορική συμφωνία που σίγουρα θα την ανεβάσει επίπεδο.

Άλλη μια ισπανική ομάδα θα αγωνίζεται στην Euroleague την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για την Γκραν Κανάρια η οποία θα αγωνιστεί στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης ως κάτοχος του EuroCup.

Οι Νησιώτες, επιστρέφουν μετά από τέσσερις σεζόν στην Euroleague (2018-2019), όταν και είχαν τερματίσει στην 14η θέση με ρεκόρ 8-22, με παίκτες όπως τους Ντι Τζέι Στρόμπερι, Οντρέι Μπάλβιν, Κρις Έβανς, Τσάβι Ραμπασέδα και Μάρκους Έρικσον.

Διαβάστε επίσης: Τα… είδε όλα ο Πινέδα με τους φίλους της ΑΕΚ: «Είναι 04:46 και μας περιμένουν» (vids)

Και αν στην αρχή οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας έκαναν σκέψεις απόσυρσης από την Euroleague, λόγω οικονομικών απαιτήσεων στις οποίες δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα συμβεί, αλλά έχουμε ανατροπή της κατάστασης.

Την επόμενη σεζόν η Γκραν Κανάρια αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά πιο ανταγωνιστική, αφού σύμφωνα με το τοπικό Tiempo de Canarias, ολοκληρώθηκε μια συμφωνία που θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα η Γκραν Κανάρια έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής Dreamland Studios Canarias, η οποία θα είναι και ο ισχυρός χορηγός της ομάδας για τα επόμενα έξι χρόνια, προσφέροντας σίγουρα οικονομική ασφάλεια και ευελιξία ώστε να ανέβει η ποιότητα του ρόστερ, όπως απαιτεί μια παρουσία στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ