Ένας μύθος με το όνομα Σέρχιο Γιουλ

Ένας μύθος με το όνομα Σέρχιο Γιουλ

Ας είμαστε ειλικρινείς: όταν ακούς το όνομα Σέρχιο Γιουλ, αμέσως θυμάσαι την Κυριακή των …εκλογών και του τελικού της Ευρωλίγκας.

Τότε που ο Ισπανός γκαρντ με ένα σουτ από αυτά που «δύσκολα μπαίνουν», ευστόχησε, έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ και άφησε με την πίκρα τον Ολυμπιακό και τους χιλιάδες οπαδούς του που ταξίδεψαν έως το Κάουνας.

Ο Γιουλ «υπέγραψε» την 11η Ευρωλίγκα, παλαιότερα Κύπελλο Πρωταθλητριών, για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μεσημέρι αυτής της Κυριακής, σήμαινε κάτι ακόμη για τον ηλικίας 35 ετών Γιουλ: έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην ισπανική λίγκα του μπάσκετ. Και αυτό δεν πρέπει να θεωρείται κάτι το τυχαίο, αλλά πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας σημαντικής πορείας με τα χρώματα της Βασίλισσας από το 2007 και έως τις μέρες μας.

Ο Γιουλ σημάδεψε σωστά από το τρίποντο, έφτασε τους 6019 πόντους και ξεπέρασε έναν άλλο θρύλο της Ρεάλ, τον Φελίπε Ρέγες. Και ο σέντερ των Μαδριλένων ήταν «μια ζωή στην ομάδα» και αγωνίστηκε εκεί από το 2004 μέχρι το 2021. Τώρα, είναι η εποχή του Σέρχιο Γιουλ, του παίκτη που επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει όταν έρχεται ένα καλό, να προκύπτουν και άλλα μαζεμένα!

Δεν είναι αυτό ακριβώς σχήμα λόγου.

Στο νικηφόρο παιχνίδι της Ρεάλ με τα Γκραν Κανάρια (95-68), εκτός όλων των άλλων ο Γιουλ έφτασε τα 900 (!) τρίποντα, πέρασε στην πρώτη θέση των Μερένχες στη σχετική λίστα. Είναι δε ο τέταρτος σε όλο το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ποιος αμφιβάλλει, συνεπώς, πως ο Σέρχιο Γιουλ είναι παίκτης-ιστορία για τη Ρεάλ;

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ