Διπλή ανανέωση για τη Φενέρ (pics)

Διπλή ανανέωση για τη Φενέρ (pics)

Άλλοι δύο παίκτες της Φενέρ έβαλαν την υπογραφή τους σε επέκταση του συμβολαίου τους με τον τουρκικό σύλλογο και θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην Euroleague.

Σημαντική πρόοδο στο πεδίο των ανανεώσεων συμβολαίων έκανε η Φενέρ, στην προσπάθειά της να κρατήσει έναν πυρήνα παικτών και για τη νέα σεζόν για να επιτύχει την απαραίτητη ομοιογένεια.

Πρόκειται για τους Ντεσόν Πιέρ και Μετεκάν Μπιρσέν. Ο Καναδός φόργουορντ σε 24 ματς κανονικής περιόδου στην Euroleague είχε 6.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 20′ συμμετοχής ανά μέσο όρο και με 9.1 βαθμούς στο PIR, ενώ στα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε πολύ καλά αμυντικά παιχνίδια πάνω στον Βεζένκοφ, προσφέροντας 9.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε περισσότερα από 35 λεπτά συμμετοχής και PIR 10.2.

Διαβάστε επίσης: Αλήθεια, ποιοι θέλουν περισσότερο τον Παναθηναϊκό στον τελικό με τον Ολυμπιακό;

Από την άλλη ο Μπιρσέν είχε σαφέστατα συμπληρωματικό ρόλο αγωνιζόμενος σε 23 ματς με 2.4 πόντους και 1.6 ριμπάουντ παίζοντας λίγο περισσότερα από 8′ κατά μέσο όρο, ενώ στα playoffs όταν και το ροτέισον μίκρυνε, είχε ελάχιστη παρουσία (2′ κατά μέσο όρο).

Αμφότεροι θα βρίσκονται λοιπόν και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του κόουτς Ιτούδη, αφού υπέγραψαν διετής επέκταση συμβολαίου με την ομάδα της Πόλης, με δικαίωμα της ομάδας να επεκτείνει τη συνεργασία για έναν ακόμα χρόνο μέχρι το 2026.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ