Ποιον Έλληνα γκαρντ θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός…

Ποιον Έλληνα γκαρντ θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός…

Στην Τουρκία αποκαλύπτουν ποιον Έλληνα διεθνή γκαρντ έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικός και πιο ενισχυμένος συγκριτικά με φέτος, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Τούρκος τεχνικός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη στην Εφές και έχει δημιουργήσει μια λίστα με παίκτες που θέλει να πάρει στο τριφύλλι.

Ένας από αυτούς που ακούγονται είναι και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενέρ, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα μείνει στην τούρκικη ομάδα.

Μάλιστα, γνωστός δημοσιογράφος στη γειτονική χώρα, ο Ουτκάν Σαχίν προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον Καλάθη, όσον αφορά τη Φενέρ και τον καταρτισμό του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ, τα δύο μεγάλα «αγκάθια» για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης είναι τα συμβόλαια του Νεμάνια Μπιέλιτσα και του Νικ Καλάθη.

«Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει κακές σχέσεις με τον προπονητή. Ίσως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες για τον Καλάθη, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παρέμβει ο Παναθηναϊκός. Όπως γνωρίζετε, θα έχουν νέα δομή και το rotation που έχουν όσον αφορά στους παίκτες με ελληνικό διαβατήριο είναι πολύ αδύναμο», υποστήριξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ