«Αυτή είναι η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λεσόρ»

«Αυτή είναι η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λεσόρ»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειές του για τον Ματίας Λεσόρ, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γάλλο σύμφωνα με τους Σέρβους.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να «σκανάρουν» την αγορά για να κλείσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με το «τριφύλλι» να έχει ρίξει το βάρος του στις θέσει του σούτινγκ γκαρντ και του σέντερ, με τον Κέβιν Πάντερ να είναι η πρώτη επιλογή για τη μία, και ο Ματίας Λεσόρ για την άλλη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «telesport», οι Πράσινοι δεν το βάζουν κάτω και επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Γάλλο, ο οποίος είχε απορρίψει την πρώτη κρούση τους για συμβόλαιο δύο ετών με συνολικές απολαβές 2,5 εκατομμύρια.

Έτσι λοιπόν, όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πλέον στα 3 εκατομμύρια για δύο σεζόν και περιμένει την απάντηση του 27χρονου ψηλού για να μπορέσει να προχωρήσει τις υπόλοιπες υποθέσεις του για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Λεσόρ, ενώ δεδομένο είναι πως και η Παρτίζαν θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ